Geniet met Philips van 5000 kopjes koffie zonder ontkalken

Geniet met Philips van 5000 kopjes koffie zonder ontkalken

Genieten van 5000 kopjes koffie, zonder je machine te ontkalken? Dat kan, dankzij het nieuwe AquaClean-waterfilter in de nieuwe Philips volautomaat espressomachines. Zo hoef je niet alleen een stuk minder vaak te ontkalken, maar wordt het schoonmaken ook veel eenvoudiger. In dit blog ontdek je de twee nieuwste modellen die beschikken over het filter.

 

AquaClean-waterfilter: tot 5000 kopjes zonder ontkalken

Om ervoor te zorgen dat je espressoapparaat nog jaren in topconditie blijft, is het belangrijk om hem zo nu en dan te ontkalken. Niet bepaald je favoriete bezigheid, gokken wij. Wel erg belangrijk, want door te ontkalken zorg je er ook voor dat je koffie net zo lekker blijft smaken als altijd. Om het klusje stukken makkelijker te maken, komt Philips met het het AquaClean-waterfilter. Die vind je onder andere in de Philips 3000 serie EP3550/00 volautomaat espressomachine, waardoor je verzekerd bent van helder en zuiver water. Door het filter netjes op verzoek van de machine te vervangen, hoef je zelfs tot 5000 kopjes koffie* niet te ontkalken. Dat getal is overigens wel afhankelijk van de gekozen koffievarianten, en natuurlijk van de patronen van afspoelen en schoonmaken. Al met al scheelt het je een hoop waardevolle tijd, waarin je iets anders leuks kan doen. Een kopje koffie drinken met de buren, bijvoorbeeld.

 

Philips Aquaclean ontkalken

Philips Saeco Aquaclean Aqua Clean
Philips Saeco Aquaclean Aqua Clean

Van espresso tot cappuccino

Het eerste model dat beschikt over het AquaClean-waterfilter, is de Philips 3000 serie EP3550/00 volautomaat espressomachine. Eenvoudiger én minder vaak ontkalken gegarandeerd. Verder is deze volautomaat espressomachine voorzien van een schoonmaakfunctie. Daarmee spoel je het melksysteem na ieder gebruik grondig schoon, gewoon met één druk op de knop. Op het eenvoudig te bedienen display stel je je favoriete koffie samen. Je kunt daarbij kiezen uit 5 aromasterktes, 3 temperatuurstanden, 5 maalstanden en de gewenste hoeveelheid. Naast heet water, klassieke koffie en espresso, kun je met behulp van de geïntegreerde melkkan ook een cappuccino of melkschuim maken. Keuze gemaakt? Dankzij de 100% keramische molens is jouw perfecte espresso van verse bonen in een handomdraai klaar.

 

Philips Aquaclean ontkalken

Philips Saeco Aquaclean Aqua Clean
Philips Saeco Aquaclean Aqua Clean

 

 

 

Altijd een drankje naar jouw smaak

De Philips 4000 serie EP4050/10 volautomaat espressomachine heeft voor ieder wat wils. Naast espresso, heet water, melkschuim, klassieke koffie en cappuccino, kun je met de machine ook Espresso Lungo, Latte macchiato en Cafe au lait maken. En dat alles binnen een handomdraai; zo zet je met 1 druk op de knop bijvoorbeeld al 2 espresso’s tegelijk. Jouw favoriete instellingen sla je daarna gewoon op onder je naam, zodat je vliegensvlug je vaste koffierecept kunt bereiden. Ook beschikt dit apparaat over een CoffeeSwitch functie, wat inhoudt dat je snel overschakelt van espresso naar klassieke filterkoffie door een hendel om te zetten. Beiden van verse koffiebonen natuurlijk.

Philips Aquaclean ontkalken

Voor wel 8 verschillende dranken

Proef de verse bonen

Beide volautomaat espressomachines beschikken over keramische maalschijven. Het verschil met metalen maalschijven? Nou, het keramische materiaal voorkomt dat de koffie oververhit raakt en daardoor een verbrande smaak heeft. Ook creëert het keramische materiaal de ideale korrel, waardoor het water continu blijft stromen en de pure essentie uit de bonen onttrekt. Zo kun je met de Philips 3000 serie EP3550/00 volautomaat espressomachine en de Philips 4000 serie EP4050/10 volautomaat espressomachine altijd zorgeloos genieten. Wel 5000 kopjes* lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *